TOP10 díjasok sorozat: RF Anatomy

TOP10 díjasok sorozat: Fűtőüveg
2019. március 5.
Különdíjasok: flAVATAR
2019. március 19.

Az RF Anatomy Kft. átfogó humán anatómiai oktatási csomagot fejleszt az egészségügyi oktatásban részt vevők számára. A csomag tartalmaz applikációt, online platformot és nyomtatott anatómiaatlaszt. A humán anatómiát egyedülálló részletességgel és vizualitással bemutató tartalmat teljes körű radiológiai és szövettani anyag egészíti ki, amely egyedülálló a versenytársakhoz képest. Az integrált teszt, jegyzet és anatómia olimpia kiegészítő funkciók interaktív oktatási platformot biztosítanak, valamint lehetővé teszik a tudástranszfert a világ egyetemei és hallgatói között.

Az RF Anatomy Kft. 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy segítse az egészségügyi tanulmányokat folytató hallgatókat a humán anatómia elsajátításában. A vállalat által fejlesztett oktatási csomagban online platform, applikáció és nyomtatott anatómiaatlasz is található.

A cég a humán anatómia bemutatására egyedülálló vizualitással és részletességgel rendelkező képanyagot hozott létre, mely teljes körűen bemutatja az emberi test felépítését több mint 1200 anatómiakép és 10 ezer struktúra segítségével. A képanyag a mai kor igényeinek megfelelően párizsi nomenklatúrával készül angol és latin nyelven.

Az anatómiával kapcsolatos tartalom kiegészítésre kerül teljes szövettani és radiológiai képanyaggal is, mely egyedülálló a világon, és kihasználja a különböző területek közötti szinergiákat, hozzásegítve a felhasználókat a legmagasabb szintű tudás elsajátítására. Az online termékek interaktív felületeket nyújtanak a felhasználók számára. E felületek közé tartozik a tesztfunkció, ahol a felhasználók mérhetik a tudásukat, és összehasonlíthatják másokkal.

A tesztfunkcióra épülő gamifikáció segítségével rendszeres időközönként versenyek megszervezésére kerül sor a felhasználók között, mellyel aktív felhasználói bázis és közösség építhető az egészségügyi oktatásban résztvevők között.

A teljes körű tudástranszfer megvalósítása érdekében jegyzetfunkciót is beépítünk az online termékekbe, melynek segítségével a hallgatók megírhatják a saját jegyzeteiket a különböző képekhez, valamint megoszthatják másokkal. A hallgatói platform mellett az oktatók számára külön felület áll rendelkezésre abból a célból, hogy megírhassák a saját tananyagaikat és jegyzeteiket a képek felhasználásával. Az általuk szerkesztett anyag elérhetővé tehető a saját egyetemükön, de akár a világ bármely pontján lévő felhasználó számára is. A fejlesztők és a felhasználók jegyzetei által is folyamatosan bővülő tartalom egyedülálló tudásanyagot biztosít.

A hallgatói és oktatói felületek, valamint a széles körű termékpaletta és funkcionalitás segítségével az RF Anatomy Kft. által fejlesztett oktatási csomagon belül teljes körűen megvalósítható a humán anatómia oktatása a világ bármely területén.

További részletek és más érdekességek a A 100 legérdekesebb magyar innováció című kiadványban.

innoexpo.hu