Jelentős érdeklődés kísérte az InnoClub megalakulását Budapesten. Az első rendezvény egyben innovációs fórum is volt, ahol a fejlesztés és a piacra lépés fontos kérdéseiről folytattak eszmecserét, és sikeres hazai startupok is bemutatkoztak. Az előadók újabb részleteket árultak el az őszi InnoExpo Techshow-ról is.

Komoly sikerként értékelték a szervezők az InnoClub Innovációs Fórum indulását. Az Innoexpo Kft. által indított, innovátorokat, befektetőket és más szakmai résztvevőket tömörítő közösség első nyilvános eseményén a hőségriadó ellenére is több mint 60 érdeklődő vett részt.

“Az újonnan induló, innovációval foglalkozó magánszemélyeket és cégeket tömörítő klub célja, hogy teret biztosítson tagjai számára egy új, közös vízió megalkotásához ezen a fantasztikusan érdekes területen” – nyilatkozta Kiss Attila ötletgazda, az Innoexpo Kft ügyvezetője. A cég szerepvállalását az innováció területén, az InnoClub létrejöttének hátterét és jövőképét egy érdekes prezentáció keretében mutatta be a jelenlévőknek.

Nagy érdeklődés övezte Dr. Varga Miklós innovációs szakember előadását, aki számos történettel illusztrálta, hogyan lehet egy új innovációval betörni az amerikai piacra. Az Egyesült Államokban élő, Florida Állam közjegyzőként és üzleti mentorként is dolgozó szakember nem csak hasznos információkkal szolgált, hanem több fiatal csapatot is bemutatott, akik az általa alapított, Ötletből Dollár program segítségével értek el komoly eredményeket, váltak dollár milliárdos értékű cégekké.

Kozma Ágnes, az Innoexpo Kft operatív igazgatója számolt be arról az eseményről amelyre tapasztalataik szerint jelentős érdeklődés mutatkozik az innovációs piac szereplői részéről. Október 25-27-között rendezik meg Budapesten az első magyarországi InnoExpo Techshow-t, amelyet a régió leglátványosabb technológiai bemutatójának szánnak. “Az InnoClub, valamint a kiállítás és vásár nagy űrt tölt be az innovátorok, az új technológiák fejlesztőinek bemutatkozási lehetőségeink területén” – mondta el az operatív igazgató.

A rendezvény végén még sokáig zajlottak további, kötetlen beszélgetések, hasznos eszmecserék az innovátorok között. A szervezők kiemelték, már megnyílt a lehetőség a klub tagjai közé való jelentkezésre, egyben várják a kiállítás és vásárra jelentkezők érdeklődését is!

innoexpo.hu