Innovációs Kiállítás és Vásár Budapest


2019. október 25-27.


Kapunyitás: 11 óra

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


Nem csak egy kiállítás a sok közül, TECH SHOW!
Az InnoExpót az amerikai CES mintájára ( amely ma a legjelentősebb ilyen rendezvény nemzetközi szinten) egy rendkívül látványos, érdekes, és interaktív regionális technológiai eseménynek szánjuk közel 20 000 négyzetméteren, sok száz kiállítóval! Ilyenre még nem került sor Magyarországon, a fentiek miatt nagy tömegek részvételére, és kiemelkedő sajtófigyelemre számítunk, amit eddigi tapasztalataink is alátámasztanak.
Tapintható, átélhető közelségbe szeretnénk hozni a jövő technológiáit a látogatók számára, emellett látványos showműsorokkal, világhírű nemzetközi szakemberek motivációs előadásaival is készülünk, továbbá folyamatos eszmecserére is lehetőséget biztosítunk a fejlesztők, a befektetők, és más iparági szereplők között, természetesen rengeteg sajtószerepléssel összekötve.
Határtalan innováció
Már az első alkalommal felvesszük a kapcsolatot a környező országok képviselőivel, és kiemelt helyen biztosítunk lehetőséget a számukra, mutassák be innovációikat, illetve ismerjék meg a magyar fejlesztéseket.
Középtávú célunk, hogy az InnoExpo Kelet-Közép-Európa legnagyobb leglátványosabb innovációs eseményévé fejlődjön, ide vonzva nem csak a régiós innovációkat, hanem a nemzetközi médiát és befektetőket is.
Az innovatív expó
Bemutatókat, előadásokat szervezünk, hogy elősegítsük a személyek, szervezetek egymásra találását. Stratégiai tárgyalásokra és médiaszereplésekre adunk lehetőségeket. Különféle informatikai fejlesztésekkel készülünk a résztvevők számára, hogy a magyar kiállításokon eddig nem elérhető eszközökkel is támogassuk a kapcsolatfelvételüket, az információk hatékony áramlását.
Az InnoExpo Youtube csatornáján és Facebook oldalunkon is rendszeres interjúkban, bemutatókban, élő bejelentkezésekben és közvetítésekben tervezzük bemutatni a legérdekesebb standokat az esemény teljes ideje alatt.
InnoeExpo a jövő generációért
Az InnoExpo nem csupán a jelen innovátorainak, cégeinek szól, hanem szeretnénk megszólítani és inspirálni a jövő nemzedéket, a holnap szakembereit.
Meggyőződésünk, hogy az egyetemek, gimnáziumok, szakiskolák bevonásával hozzá tudunk járulni a szakemberhiány csökkentéséhez. Be tudjuk mutatni a fiatalok számára a hazai lehetőségeket, perspektívát mutatva a jövő generációja számára, csökkenteni az agyelszívást, a tehetséges fiatalok elvándorlását.